Crimă în Olt: Un bărbat a fost înjunghiat în gât de soția sa. Aceasta a fost reținută

Un bărbat de 33 de ani, din localitatea Vulpeni, a fost înjunghiat în gât, marți, chiar de soția sa. Aceasta a fost reținută după câteva ore de audieri.

Totul s-a întâmplat înainte de prânz. La fața locului a fost solicitat un echipaj de la Ambulanță, care l-a preluat pe bărbat viu și l-a transportat la spital, unde victima a decedat.

„Marți, 7 ianuarie, a fost o solicitare în satul Gropșani, comuna Vulpeni. Echipajul a găsit la fața locului un bărbat, în vârstă de 38 de ani, cu o plagă înjunghiată la gât. Pacientul a fost transportat la camera de gardă a Spitalului Balș, unde a decedat”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dr. Dragoș Toader.

La fața locului au ajuns și organele de anchetă. Potrivit unor surse judiciare, victima a fost găsită în agonie de fratele său, care a chemat ambulanța.

Suspectă în acest caz este chiar soția bărbatului, de 29 de ani, însărcinată și mamă a altui copil dintr-o căsătorie anterioară. Ea a și fost reținută la capătul a mai multor ore de audieri. Urmează ca, în cursul zilei de mâine, ea să fie prezentată de procurori unei oinstanțe de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here