Liberalii au schimbat șase inspectori la Inspectoratul Școlar Județean Olt. Cine sunt nou-veniții?

Liberalii continuă seria schimbărilor la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Olt. După ce a fost schimbată, în totalitate, conducerea instituției, ieri șase inspectori școlari au fost puși pe posturi, potrivit unor surse citate de OLT-ALERT.RO.

Astfel, Adela Pantilie va fi inspector școlar pentru educație timpurie, înlocuind-o pe Nicoleta Călinescu, Mihaela Pirnă vine de la Școala Gimnazială „Ștefan Propopescu” Slatina pe postul de inspector de management instituțional (în locul lui Marius Cătălin Ciurea), Dana Nicolae (profesor la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina)  ia locul lui Cristian Ion Dogaru în postul de inspector școlar pentru dezvoltarea resursei umane, Luciana Slujitoru (de la Școala Gimnazială „George Poboran” Slatina) va inspector de religie în locul Cristinei – Ionela Boruz, Constantin Balica (Liceul Teoteric „Alexandru Ioan Cuza” Corabia) va fi inspector de resurse umane, iar Gabriela Badea, profesoară la Scornicești, va fi inspector școlar de chimie, în locul Sorinei Tomescu.

Potrivit surselor OLT-ALERT.RO, printre cei înlocuiți trebuia să se numere și Iulia Vlad, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație, dar ea nu a putut fi schimbată pentru că se află într-un concediu de câteva zile. Locul ei ar urma să fie luat de altcineva săptămâna aceasta, când sunt așteptate și alte schimbări, evident, la nivelul inspectorilor școlari care nu au concurs pe posturile pe care le ocupă.

Noul inspector general al învățământului olteanu, din noiembrie 2019, Daniela Țîrcomnicu, care îi are ca adjuncți pe Luminița Popescu (șefa Organizaţiei de Femei a PNL Olt) și Victor Iacobescu, profesor de limba și literatura română la Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here