Reprezentanții Finanțelor Publice Olt cheamă contribuabilii la sediul instituției din Slatina. Ce vor de la ei

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt va organiza miercuri, 15 ianuarie, începând cu ora 11.00, la sediul instituţiei din Slatina, o întâlnire dedicată contribuabililor şi mediului de afaceri pentru a oferi clarificări şi îndrumări pe mai multe teme fiscale.

Reprezentanții Fiscului din Olt vor să aducă clarificări asupra modalității de calcul al rezultatului fiscal (reguli generale, înregistrarea cheltuielilor şi a amortizării) și a modalității de calcul şi plată a impozitului pe veniturile realizate din investiţii.

De asemenea, vor fi abordate și aspecte cu privire la taxa pe valoare adăugată (înregistrarea în scopuri de TVA, decontul de TVA, evidenţa operaţiunilor, sfera de aplicare a dreptului de deducere, limitări speciale ale dreptului de deducere, condiţii de exercitare a dreptului de deducere, ajustarea taxei), dar și privind serviciile electronice oferite de A.N.A.F.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot înscrie prin intermediul “Formularului de contact” de pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme. Aceștia pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Olt, prin intermediul Call Center-ului apelând numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor, disponibilă la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here