Cazul bărbatului din Olt căruia concubina i-a TĂIAT gâtul: Ce spun procurorii. Filmul crimei

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au remis, miercuri, un comunicat de presă privind crima care a avut loc, marți, în localitatea Vulpeni, unde un bărbat de 33 de ani a fost înjunghiat în gât de concubina sa.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc după o ceartă între cei doi concubini.

„În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 07.01.2020, în jurul orelor 11:00 – 11:30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat.

Din concluziile preliminare întocmite de  către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 07.01.2020 prin lovire cu un obiect tăietor – înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni”, se arată în comunicatul Parchetului Olt.

Ulterior, după mai multe de audieri, femeia, de 29 de ani, din Iancu Jianu, a fost reținută pentru 24 de ore.

„În seara zilei  07.01.2020 procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 19:35, faţă de o persoană de sex feminin, în vârstă de 29 de ani, din com. Iancu Jianu, jud. Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 C.pen.,cu aplic. art. 199 alin. 1 C.pen”, mai precizează procurorii.

În cursul zilei de astăzi urmează ca procurorii să ceară unei instanțe de judecată arestarea preventivă a femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here