Femeia din Olt care și-a UCIS concubinul înjunghiindu-l cu un cuțit în gât a fost arestată preventiv

Sursa foto: b1.ro

Femeia din localitatea Iancu Jianu care marți dimineață și-a ucis concubinul, un bărbat de 33 de ani din Vulpeni, înjunghiindu-l cu un cuțit în gât, a fost arestată preventiv în cursul zilei de miercuri.

Decizia a fost luată de Tribunalul Olt, la solicitarea procurorilor.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 2/P/2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Găsăluţă Nicoleta, cercetată pentru infracţiunea de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.p. rap. la art. 199 alin. 1 C.p., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.01.2020 până la data de 06.02.2020, inclusiv”, se arată în încheierea instanței.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată de inculpată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc marți dimineață, după o ceartă între cei doi concubini.

„În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 07.01.2020, în jurul orelor 11:00 – 11:30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat.

Din concluziile preliminare întocmite de  către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 07.01.2020 prin lovire cu un obiect tăietor – înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here