Marius Oprescu și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al PSD Olt. Cine mai candidează

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, și-a anunţat candidatura pentru funcţia de şef al organizației la conferința de alegeri care va avea loc joi, 16 ianuarie, la Slatina.

Marius Oprescu are susținerea atât a actualului președinte al filialei, senatorul Paul Stănescu, cât și al membrilor de partid, capitol la care intră și majoritatea primarilor social-democrați din județ.

Candidatul la funcția de președinte a declarat că va face echipă cu primarul Slatinei, Emil Moţ, care va candida pentru funcția de preşedinte executiv, şi cu Virgil Delureanu, care se va înscrie în cursa internă pentru funcția de secretar general.

„Domnul preşedinte Paul Stănescu a anunţat că nu va mai candida la această conferinţă şi că mă susţine pe mine. Având în vedere că am și susţinerea colegilor din partid şi a majorităţii primarilor, am hotărât să candidez pentru funcția de președinte al organizației, în echipă cu Emil Moţ, care își dorește funcţia de preşedinte executiv, şi cu Virgil Delureanu, care se va înscrie în cursa alegerilor interne pentru funcția de secretar general”, a declarat Marius Oprescu.

Conferinţa extraordinară de aleger a PSD Olt va avea loc în 16 ianuarie, începând cu ora 13.00, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here