Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu a fost aduși, joi, în arestul Poliției Olt

Sursa foto: romaniatv.net

Informație de ultimă oră în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au fost aduși în arestul Inspectoratului de Poliție Olt, după ce dosarul a fost trimis în judecată. Ei vor fi prezentați unui judecător al Tribunalului Olt care se va pronunţa cu privire la legalitatea şi temeinicia arestării lor preventive.

Astăzi, Gheorghe Dincă a fost transferat din arestul Capitalei în arestul Inspectoratului de Poliție Olt. Criminalul din Caracal nu a fost adus singur, ci alături de complicele lui, Fane Risipițeanu, cel care a povestit cum a vrut să aibă și el o aventură cu Luiza Melencu, dar copila l-a respins, spunând despre el că „miroase urât”.

Potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, Gheorghe Dincă va sta în arestul din Slatina în cursul zile de astăzi. Mâine, atât el, cât și Fane Risipițeanu vor fi aduși în fața magistraților care vor decide ce anume se va întâmpla cu cei doi, de acum încolo. Sursa citată mai informează că este foarte posibil ca tot mâine, criminalul din Caracal să fie dus la Penitenciarul Craiova, tot alături de Fane Risipițeanu.

Timp de 35 de zile, familiile celor două fete pe care Gheorghe Dincă susține că le-a ucis vor putea depune excepții la rechizitoriu.

Sursa: cancan.ro 

1 COMENTARIU

  1. Deci cand te uiti la astia 2 te ia rasul. Si totusi, cei doi, sau dovedit mult peste nivelul politiei din Romania. Nu m as mira ca Discovery Cold Cases sa i ia in colimator. Ca un caz nu e 100% ok, ca victima a murit asa sau asa, se poate intampla. Dar 2 cimpalaci cu IQ peste prajit sa nu lase nici o evidenta, DNA, par, aprente, etc. E ceva ciudar.

    In cazul hotilor francezi care au jefuit o pe Kim Kardashian, i au prins dupa ce au fost identificti dupa “skin flakes”. Deci pielea uscata invisibla ochiului liber a cazut pe mocheta.

    Fetele astea doua au fost legate cu sarma, batute, trase de par, arse, etc. Si nimic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here