A vrut să îşi pună capăt zilelor! O femeie s-a aruncat în Dâmboviţa, însă apa era mult prea mică

Sursa foto: romaniatv.net

Imagini dramatice în Capitală, unde o femeie a sărit în râul Dâmbovița de pe un pod! A avut însă mare noroc, pentru că apa era mai mică decât credea, dar și pentru că in ajutorul ei au sărit imediat mai multe persoane.

Incidentul a fost semnalat printr-un apel la numărul de urgenţă, duminică, 19 ianuarie, în jurul orei 16:45. Conform apelului, o femeie s-a aruncat în râul Dâmboviţa de pe podul pietonal. La faţa locului au sosit imediat un jandarm şi un poliţist din cadrul secţiei 14 şi au intrat în apă pentru a o salva pe femeie.

În scurt timp, la faţa locului a ajuns şi o patrulă de la secţia 11 din Capitală, care au sărit în ajutorul colegilor şi au intrat în râu.

Femeia în vârstă de 48 de ani a declarat că locuieşte în sectorul 5 al Capitalei şi a decis să se sinucidă, după ce s-a certat cu familia. Aceasta a sărit în Dâmboviţa, însă nu a ştiut care este nivelul apei, care ajungea abia la genunchi. Ulteior, femeia a fost scoase la mal cu ajutorul pompierilor şi transportată la spitalul Bagdasat Arseni.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here