La 652 de ani de la prima atestare documentară, Slatina și-a premiat valorile în cadrul Galei Superlativelor/ FOTO

Manifestările prin care Slatina marchează, în aceste zile, împlinirea a 652 ani de la prima atestare documentară a orașului au continuat marți seară, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, unde a avut loc Gala Superlativelor, în cadrul căreia a fost decernată distincția ”Cetățean de onoare” și ”Diplomă de merit” mai multor personalități, persoane fizice, juridice, asociații și instituții care în anul 2019 au contribuit la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a municipiului Slatina.

Gala a fost prezentată de actrița Monica Davidescu, iar distincțiile au fost înmânate de primarul Emil Moț.

Printre instituţiile premiate s-au numărat Consiliul Judeţean Olt, Prefectura Olt, Spitalul Județean de Urgență Slatina, Inspectoratul Şcolar Județean, Jandarmeria Olt, Inspectoratul de Poliţie Județean și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Anul acesta au primit  distincția de cetăţean de onoare medicii Renică Diaconescu (șeful Secției Neurologie a Spitalului Slatina), Ela Rusoiu, George Craioveanu, Mădălin Săndulescu şi Andrei Ştefănescu.

După decernarea premiilor și distincțiilor a urmat un moment muzical de excepție susținut de Paula Seling.

De asemenea, Gabriel Bâscoveanu, participant la Vocea României, a interpretat câteva melodii în cadrul evenimentului, el fiind şi premiat de primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here