Poliţistul care a vorbit cu Alexandra la telefon, audiat! Bărbatul susţine că este nevinovat

Sursa foto: romaniatv.net

Audieri explozive în cazul Caracal. Poliţistul Şef, Constantin Pistol, care a vorbit zeci de minute cu Alexandra Măceşanu la telefon dă explicaţii la Ministerul de Interne. Acesta trebuie să justifice de ce nu a intervenit să o salveze pe fata din casa lui Gheorghe Dincă.

Constantin Pistol, poliţistul care a stat de vorbă timp de 20 de minute cu Alexandra,  a evitat contactul cu jurnaliştii. Acesta este cercetat disciplinar pentru modul în care a acţionat în cazul victimei lui Gheorghe Dincă.

Majoritatea poliţiştilor care au acţionat în cazul Caracal au stat în concendii de odihnă sau medicale o mare parte din timp, iar acum sunt chemaţi la audieri.

Pistol a fost în faţa comisiei de disciplină de la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi a susţinut în faţa şefilor faptul că este nevinovat în toate acuzaţiile care i se aduc în acest caz. Comisia de Disciplină urmează să se pronunţe în acest caz.

Ministerul de Interne susţine că dacă poliştii care au acţionat în cazul Caracal vor fi găsiţi vinovaţi vor răspunde inclusiv penal.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here