Fum NEGRU deasupra sediului PSD! Stănescu: Alegerea conducerii partidului, făcută similar modului în care este ales papa la Vatican

Paul Stănescu, senator

Secretarul general interimar al PSD, senatorul Paul Stănescu, vrea  să adopte modelul de numire al Papei în partid. Mai exact, Stănescu este de părere că cea mai bună soluție de alegere a viitorului președinte PSD ar trebui făcută similar modului în care este Suveranul Pontif la Vatican.

“Într-adevăr PSD trebuie condus de o echipă, o echipă care trebuie să fie, am făcut o comparaţie,( …) aşa cum conclavul alege papa, cam aşa îmi doresc eu (…) să fie aleasă echipa de conducere a PSD. Să fie o fotografie frumoasă, cum spun eu, şi să fie aleşi în conducerea centrală a PSD cei mai buni colegi care pot să reprezinte PSD în aceste momente nu prea plăcute, în care venim după pierderea a două rânduri de alegeri”, a spus Paul Stănescu la Iaşi, unde a participat la Conferinţa de alegere a delegaţilor pentru Congresul PSD, transmite Agerpres.

Stănescu se arată încrezător în revenirea PSD și susține că social-democraților li s-a mai cântat prohodul și altădată.

“Dar în acelaşi timp, am convingerea, când alţii ne-au cântat prohodul sau ne spun să dispărem din politică, în momentele grele, PSD a renăscut ca pasărea phoenix, de fiecare dată am reuşit să ne strângem, să fim uniţi, să fim solidari, să avem încredere în noi, să câştigăm alegerile. Eu sunt convins că vom câşţiga şi alegerile locale şi cele parlamentare, la data la care vor fi ele, nu ne este teamă nici de anticipate, nici de două tururi. PSD sunt convins că va fi pregătit pentru orice bătălie politică”, a conchis Paul Stănescu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here