Omul de afaceri Ion Doldurea a fost ales președinte al PSD Caracal/ FOTO

Omul de afaceri Ion (Marian) Doldurea a fost ales, joi, președinte al PSD Caracal. La conferința extraodinară de alegeri au fost prezenți liderul PSD Olt, Marius Oprescu, secretarul executiv al organizației județene Virgil Delureanu, deputatul Marian Ianu și Corina Sulger, șefa femeilor social-democrate din Olt.

Marian Doldurea a fost ales președinte de aproape 100 de delegați la eveniment, care au ales și un nou biroul permanent.

Echipa de conducere a social-democraților a fost completată cu șapte vicepreședinți, care sunt deputatul Dan Ciocan, Adrian Ionuț Chesnoiu, primarul Liviu Radu, Toma Prună, Alexandra Popa, omul de afaceri Elvis Cazacu, Laurențiu Pătran, Șerban Cernat și Dan Valentin Ionescu.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, este o mare responsabilitate la care ne înhămăm, nu numai eu singur, ci alături de o întreagă echipă. Pentru că, așa cum am mai spus-o și până acum, pentru mine echipa este cel mai important lucru. «Împreună» este deviza cu care vom merge mai departe”, a spus Marian Doldurea, citat de Doru Tudor.

Foto: Doru Tudor

La conferința extraodinară de alegeri au fost prezenți liderul PSD Olt, Marius Oprescu, secretarul executiv al organizației județene Virgil Delureanu, deputatul Marian Ianu și Corina Sulger, șefa femeilor social-democrate din Olt.

Foto: Doru Tudor

„Vă felicit pentru aceste alegeri, este o conducere echilibrată, suntem într-un an important, pentru că așa cum știți în ultima perioadă PSD-ul a trecut prin momente dificile, dar eu cred că și cu puțin noroc am depășit aceste momente dificile cu o conducere nouă și continuatoare a politicilor pe care am avut-o de-a lungul timpului la nivelul județului Olt. În cea ce privește organizația Caracal împreună cu domnul Doldurea, cu Liviu, primarul dumneavoastră cu toată echipa pe care ați ales-o sunt convins și am toată încrederea că o să avem succes la Caracal”, a spus Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here