Imagini cu accidentul MORTAL de la Șopârlița. Șoferul vinovat a FUGIT de la fața locului/ FOTO

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că evenimentul rutier de la Șopârlița care a provocat moartea unui tânăr de 26 de ani și rănirea unui bărbat de 35 de ani s-a produs pe fondul consumului de alcool. Șoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1.06 mg/litru alcool pur în aerul expirat și nici nu poseda permis de conducere. După incident, acesta a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și prins de oamenii aflați în zonă.

Potrivit polițiștilor, șoferul vinovat are 50 de ani și este din localitatea Șopârlița.

„Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Sopârlița, care nu deține permis de conducere, în timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza și a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită în coloană la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autovehiculul din fața sa, ocazie cu care a acroșat două persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbați, de 26 si de 35 de ani, ambii din comuna Baldovinești.

Bărbatul de 26 de ani a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluide Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

După producerea evenimentului, conducătorul auto care a provocat accidentul a fugit,  dar a fost prins de cetățenii prezenți în zonă.

Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind o concentrație de 1.06 mg/ Litru alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here