Polițistii olteni continuă campania “Hoții îți invadează intimitatea”/ FOTO

În această minivacanță, polițiștii au continuat să desfășoare activități în cadrul campaniei „Hoții îți invadează intimitatea”, fiind prezenți în orașul Drăgănești-Olt și în comunele limitrofe.

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, au desfășurat activități preventive promovând, prin modalităţi inedite şi de impact, informaţiile destinate reducerii gradului de vulnerabilitate .

„Cetăţenii au fost transpuși în martori la un furt din locuinţă, având ocazia să înţeleagă modul de acţiune al infractorilor. Polițiștii au transmis recomandări adecvate pentru contracararea activităţii hoţilor şi au distribuit materiale informative privind infracţionalitatea contra patrimoniului – legislaţie în vigoare, moduri de operare, modalităţi de autoprotecţie”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Oamenii legii au făcut o serie de recomandări cetățenilor prin care să evite  astfel de evenimente: să se asigure că au încuiat ușa, chiar și când sunt în casă;  să monteze o încuietoare de calitate; să monteaze un sistem de alarmă; să nu transmită informații personale pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here