Olt: Un tânăr a MURIT și un altul a fost grav rănit după ce un șofer beat a intrat cu mașina în autoturismele care așteptau să treacă trenul

Un tânăr și-a pierdut viața la numai 26 de ani și un alt bărbat de 35 de ani a fost grav rănit în această dimineață după ce un autoturism a intrat în șirul de mașini care așteptau la bariera la nivel cu calea ferată, de pe raza localutății Șopârlița, să treacă un tren.

Potrivit unor surse, șoferul vinovat era băut și fără permis de conducere. Potrivit acelorași surse, tânărul de 26 de ani și bărbatul de 35 de ani așteptau, în afara autoturismelor, să treacă trenul, pentru ca, apoi, să își continue drumul.

La un moment dat, un autoturism care venea din spate a izbit o autoutilitară, aceasta fiind proiectată în autoturismul din față, în seria de ciocniri cei doi bărbați fiind răniți grav.

„În această dimineață, pe Drumul Județean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Sopârlița s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unui bărbat, de 26 de ani, și rănirea altui bărbat, de 35 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluide Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Atât tânărul mort, cât și bărbatul rănit, sunt din comuna Baldovinești.

Polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului, desfășurând cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here