A fost abuzată sexual de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva tulburător în baie

Sursa foto: romaniatv.net

Rehtaeh a fost abuzată sexual de patru dintre colegii săi. Mai mult, tinerii au fotografiat scena înfiorătoare, apoi au răspândit imaginile în şcoală.

Speriată şi şocată peste măsură, Rehtaeh nu i-a spus mamei sale nimic. Suferea în tăcere… După câteva zile, însă, a mărturisit totul. Imediat, mama sa, Leah, a dus-o la spital. Acolo, însă, a avut parte de încă un şoc: medicii nici măcar nu au consultat-o, au ignorat-o şi nu au vrut să-i dea niciun fel de ajutor. Mai mult, nici poliţiştii nu i-au oferit niciun fel de sprijin. Cei patru agresori nici măcar nu au fost chemaţi la secţie. Nimeni n-a mişcat un deget… Cât despre pozele în care era siluită fiica sa, acestea au rămas „la liber” – autorităţile nu au făcut nici cel mai mic efort pentru a le recupera.

După un an, cazul a fost clasat, din lipsă de dovezi.

În tot acest timp, viaţa tinerei a devenit un calvar. Colegii săi au început să o hărţuiască atât pe internet, cât şi în faţă. Mergeau până acolo încât o întrebau „ce tarif” avea pentru o partidă de sex. În scurt timp, până şi cei care îi erau prieteni au început să o şicaneze. Zi de zi, biata fată era silită să-şi aducă aminte de oroarea prin care trecuse. Şi, cu fiecare zi care trecea, coşmarul se adâncea.

Depresia a pus stăpânire pe ea. Ajunsese să nu-şi mai dorească să trăiască. Într-o postare pe Facebook, tânăra a scris, la un moment dat: „Nu ne aducem aminte de cuvintele duşmanilor fără tăcerea prietenilor.”

La 17 luni de la atac, Rehtaeh şi-a luat viaţa în baia casei. Rănile pe care şi le făcuse în zona capului i-au cauzat moartea.

Sfâşiat de durere, Glen Canning, tatăl tinerei, a declarat, pentru presa locală, că fiica sa a murit din cauza dezamăgirii trăite, şi nu neapărat din cauza violului. Cu ultime puteri, acesta a spus că şcoala şi poliţia sunt responsabile de moartea fiicei sale. „N-au făcut nimic, nu i-au acordat niciun fel de sprijin. Nici măcar nu au deschis o anchetă”, a spus acesta, în lacrimi.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here