Accident MORTAL în Olt, ascuns de polițiști. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, fiind prins după trei zile de căutări

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Fălcoiu, a fost lovit mortal de un autoturism în timp ce se deplasa pe marginea unui drum din localitate, pe lângă bicicletă, după care șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. Evenimentul a avut loc în urmă cu patru zile și a fost ținut secret de polițiști pentru a nu îngreuna acțiunea de prindere a autorului. Șoferul a fost prins și reținut după trei zile de căutări, cu sprijinul criminaliștilor de la Cluj.

Evenimentul a avut loc în seara zilei 4 februarie, în jurul orei 23.00, dar abia azi a fost mediatizat de polițiști.

„La data de 04 februarie a.c., în jurul orelor 23.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Comunal 85 pe raza comunei Fălcoiu, județul Olt, soldat cu moartea unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Caracal, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, victima, un bărbat de 54 de ani din localitate, în timp ce se deplasa in calitate de pieton pe lângă bicicletă, ar fi fost acroșată de un autoturism, care a părasit locul accidentului, rezultând decesul acestuia”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

În urma activităților efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din orașul Eforie, județul Constanța, bănuit de producerea accidentului.

„Pentru identificarea conducătorului auto, polițiștii olteni, în cadrul activitatilor investigativ-operative complexe desfășurate, au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj-Serviciul Criminalistic”, se mai arată în comunicatul IPJ Olt.

Bărbatul bănuit a fost prins pe raza județului Olt și reținut, sâmbătă seară, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here