Dragnea primește o veste șocantă în spatele gratiilor: Totul se duce de râpă!

Sursa foto: b1.ro

Liviu Dragnea a primit o veste șocantă chiar în spatele gratiilor. Tel Drum, cunoscuta firmă de construcții de care este legat inclusiv numele fostului lider al PSD, îi dă o lovitură fiului său.

Dragnea este în stare de șoc după ce a primit o veste la care nu se aștepta nimeni! Aflat în spatele gratiilor, fostul șef al PSD a aflat că cei de la Tel Drum au cerut insolvența fermei lui Ștefan Dragnea. Ștefan este chiar fiul lui Dragnea iar despre Tel Drum -a vehiculat în numeroase rânduri că ar fi, de fapt, controlată de fostul lider al PSD, care i-a încredințat numeroase contracte cu statul pe vremea când era președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Compania de construcții se găsește în acest moment în insolvență, cu interdicții în dosarul penal în care este judecată pentru fraudă cu fonduri europene. Cu toate acestea, Tel Drum a făcut o mutare suprinzătoare și decis să atace la Tribunal firma controlată de fiul lui Dragnea.

Trebuie menționat că Tel Drum și ferma lui Ștefan Dragnea au o istorie tumultoasă, ele fiind implicate în litigii de mai bine de doi ani.

Lunga istorie controversată dintre Tel Drum și fiul său

Tel Drum a fost pusă sub acuzare și apoi trimisă în judecată pentru o presupusă fraudă cu fonduri europene, iar ulterior s-au demarat cercetări în privința acestei firme și în dosarul în care este urmărit penal și Liviu Dragnea.

În urma scandalului izbucnit, compania și-a cerut intrarea în insolvență. Cum verdictul a fost unul favorabil, asupra companiei de atunci se derulează această procedură de reorganizare sub supravegherea unui administrator judiciar.

Conform legii insolvenței, s-a întocmit un tabel cu datoriile pe care le are compania Tel Drum, iar în acest tabel s-a înscris și ferma Salcia controlată și deținută până de curând de fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Dragnea. Acesta a invocat că are de recuperat o datorie de mai mult de 3 milioane de lei de la Tel Drum, însă administratorul judiciar a contestat în instanță această sumă, a și obținut câștig de cauză, iar suma a fost redusă de judecători la aproximativ 600.000 de lei.

Acum, compania Tel Drum, cere la rândul său insolvența și intrarea în procedura falimentului pentru Ferma Salcia.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here