Gigel Știrbu, alături de Ludovic Orban și de ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, în Oltenia: O vizită extrem de benefică/ FOTO

Deputatul de Olt Gigel Știrbu a făcut parte din delegația condusă de premierul Ludovic Orban care a vizitat, vineri, alături de ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, mai multe obiective economice din Oltenia, inclusiv șantierul centurii ocolitoare a Balșului. 

Oficialii de la București au vizitat fabrica de autoturisme Ford, unde au avut o întrevedere cu Andrew McCall, vicepreședinte Relații Guvernamentale în cadrul Ford Europa, și cu Ian Pearson, președintele Ford România și unde a participat la un test-drive cu noul model Ford Puma.

A fost vizitată apoi Brigada Multinațională Craiova, unde oficialii au luat și prânzul, dar și Fabrica de Avioane Craiova.

Ulterior, delegația s-a oprit și pe șantierul centurii de ocolire a orașului, unde au fost făcute declarații de presă.

După vizită, parlamentarul liberal a apreciat că prezența premierului și a tuturor celorlalți în Oltenia a fost una extrem de benefică.

„Am participat, alături de premierul Ludovic Orban și de ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, la o vizită de lucru în Oltenia!
O vizită de lucru extrem de benefică a prim-ministrului Ludovic Orban, împreună cu miniștrii Transporturilor, Economiei, Apărării și Mediului, în Oltenia!
Am vizitat, așa cum am promis, stadiul lucrărilor la drumul expres Pitești-Craiova, Fabrica de Avioane Craiova, care a primit asigurări că se vor lua măsurile necesare pentru asigurarea fluxului financiar pentru restartarea acestei capabilități, Fabrica de Automobile Ford, cel mai mare investitor din Oltenia, și batalionul de infanterie 26 Scorpionii Roșii, o unitate emblemă a Armatei Române”, a declarat, după vizită, Gigel Știrbu.

La Balș, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, ce conţine centurile Slatinei şi Balşului, va fi finalizat la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here