Starea copilului ajuns în comă după o anestezie într-un cabinet stomatologic s-a agravat. Organele cedează unul după altul

Noi informaţii despre copilul de patru ani care a intrat în comă după ce a fost la dentist. Pentru a făcut stop cardio-respirator după o anestezie generală făcute de medici fără să aibă autorizaţie.

Starea de sănătatea copilului de patru ani care a făcut stop cardio-respirator după o anestezie generală se agravează. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu au anunţat faptul că minorul nu mai răspunde la tratament.

Mai mult decât atât, copilul se află încă la reaminare, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire deoarece organele celui mic cedează unul după altul.

Copil de patru ani din Piteşti a fost preluat de ambulanţă, luni seara, în stare de inconştienţă dintr-un cabinet stomatologic privat din oraş. Pentru că era în stare gravă, a fost transferat de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Din cauza stării extrem de grave, băieţelul a intrat în comă, iar medicii au decis ca pacientul să fie transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Clinica stomatologică unde un copil a rămas paralizat după o simplă anestezie a emis un comunicat de presă, conform căruia au autorizaţie de la Ministerul Sănătăţii pentru anestezii. Până în prezent, clinica a efectuat cu succes peste 100 de tratamente cu anestezie. De asemenea, părinţii copilului au optat pentru „analgosedare” deoarece ştiau de existenţa opţiunii de la copilul mai mare, căruia i s-au efectuat tratamente în clinica respectivă.

Copilul, în vârstă de patru ani şi opt luni, a fost adus la clinică pentru o consultaţie de specialitate în luna ianuarie pentru tratamente de canal şi obturaţii simple. Cel mic s-a dovedit necooperant, iar părinţilor li s-a recomandat să încerce tratarea clasică, cu toate că exista posibilitatea ca tratamentele să dureze mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here