ACCIDENT în showbiz! Mașina celebrei jurnaliste s-a strivit de un stâlp/ Foto

Sursa foto: b1.ro

Celebra jurnalistă Ela Crăciun a trecut printr-o grea cumpănă după ce și-a lăsat fiica la grădiniță.  Autoturismul a fost lovit din plin și s-a oprit direct într-un stâlp.

Ela Crăciun a povestit, pe blogul său personal, experiența șocantă. Din fericire nu au existat victime în urma impactului, însă vedeta a tras o sperietură îngrozitoare.

„Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Așa că îi înțeleg foarte bine pe părinții cu copii care plâng de când îi pui în mașină până când ajungi la destinație. Alesia refuza să stea cuminte în scaun. Până într-o zi când am lăsat-o dimineață la grădiniță, iar la întoarcere acasă a intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp. M-am speriat extrem de tare și i-am mulțumit lui Dumnezeu că nu era Alesia în mașină. I-am arătat apoi fotografiile cu accidentul și am reușit să o fac să înțeleagă că este foarte important să accepte să stea în scaunul ei special și să nu mai avem episoade de plâns insistent.

În cazul unui accident produs la o viteză relativ mică, 45 km/h, persoanele aflate în autoturisme care nu poartă centură de siguranță pot fi aruncate în afară cu o forță de 30 ori mai mare decât greutatea proprie. Impactul cu orice obiect din mașină corespunde lovirii cu un baros în față, căderii în cap de la șase metri, izbirii de un zid de beton sau cu un geam cu viteză de 60km/h. Așa că data viitoare când vă gândiți că mai bine îl lăsați pe cel mic fără scaun/centură decât să se smirocăie tot drumul, mai bine alegeți a doua variantă”, a scris Ela Crăciun, pe blogul său personal.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here