HOROSCOP. Se anunţă aventuri la serviciu, un sărut fugar şi o cină romantică. Nu pentru toate zodiile!

BERBEC 21.03-20.04: În aceste zile va va avantaja implicarea în relațiile cu ceilalți din jur. Implicarea acestora în viață dumneavoastră va va încuraja să va stabiliți obiectivele viitoare și să schimbați ceva planuri existente.

TAUR 21.04-21.05: Chiar dacă nu faceți nimic special, veți arată strălucitor în ochii șefilor, părinților, profesorilor sau ai autorităților. Această este o binecuvântare a Universului și trebuie să profitați de situația creată. Este o perioada prielnică pentru o promovare.

GEMENI 22.05-21.06: Oriunde veți merge va veți simți diferiți și aventurieri, deoarece veți învață ceva nou și interesant. Scăpați de rutină zilnică, vorbiți cu oameni noi și astfel va veți extinde orizonturile cunoașterii.

RAC 22.06-21.07: Atenția dumneavoastră se mută pe bani, bogăție, bunuri comune și pe relația cu persoană iubita. Plasarea Soarelui va va intensifica emoțiile și va va face să simțiți totul mult mai intens. S-ar putea să va apărați un interes comun pentru o proprietate.

LEU 22.07-22.08: Soarele se află vizavi de semnul dumneavoastră și va va influență foarte puțîn, scăzând la minim energia, dar va va spori atenția spre parteneriate. Veți avea nevoie de mai mult somn. Acum veți vedea ce reprezintă persoană iubita pentru dumneavoastră.

FECIOARA 23.08-22.09: În aceste zile ies în evidență toate detaliile ce țîn de serviciu, sănătate sau chiar despre relația cu animalele de companie proprii. Veți dori să faceți o schimbare majoră. Succes!

BALANȚă 23.09-22.10: Soarele va fi în semnul dumneavoastră și va face să va simțiți mai bine, mai liberi și să faceți doar ce va place. Evident, este o fereastră perfectă pentru a lua o vacanță. Profitați de ocazie și distrați-va.

SCORPION 23.10-21.11: Acum va concentrați pe casă și familie, simțindu-va relaxați în locuința personală. S-ar putea să va implicați mai mult că de obicei în relația cu unul dintre părinți. În weekend va distrați acasă, în special cu copiii.

SĂGETĂTOR 22.11-21.12: Ritmul zilelor se accelerează, urmând să aveți o agenda încărcată de întâlniri. Cu toate acestea, va va plăcea acest ritm aglomerat, deoarece veți învață ceva nou, iar energia va fi pompată de noi descoperiri.

CAPRICORN 22.12-19.01: Soarele este în Casă banilor și a posesiunilor dumneavoastră iar acest lucru va stimula tot ce faceți încercând să va rezolvați problemele financiare. Ați putea lua în considerare o achiziție majoră sau va veți gândi la ceea ce dețineți și cum să va sporiti averea.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02: Această săptămâna este una norocoasă. Aveți șansă să va încărcați bateriile pentru tot restul anului. Tot Soarele este cel care va atrage asupra dumneavoastră situații și oameni favorabili.

PEȘTI 19.02-20.03: Acum este momentul ideal pentru odihnă, introspecție și contemplare. Va veți gândi la ce va doriți de acum înainte. Va va avantaja dacă va veți lasă suficient timp pentru a va îndeplini visele. Succes!

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here