Moarte suspectă. Un muncitor a fost găsit fără suflare într-o baracă

Sursa foto: romaniatv.net

Un bărbat de 47 de ani, care lucra la Portul Trimodal din Giurgiu, a fost găsit mort de colegii săi. Poliţiştii giurgiuveni fac cercetări pentru moarte suspectă în acest caz.

„Un coleg al bărbatului a sunat la 112 şi a anunţat faptul că un muncitor în vârstă de 47 de ani care lucra pe un şantier din municipiul Giurgiu situat pe strada Portului, unde efectuau lucrări la Portul trimodal, a spus că se simte rău, a mers la baraca unde se schimbau în ţinută de lucru, iar după câteva minute colegii care au venit să vadă cum se simte l-au găsit decedat pe o bancă în interiorul barăcii”, a declarat, joi, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, conform Agerpres.

Potrivit poliţiştilor, pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a murit muncitorul.

Din spusele colegilor, bărbatul găsit mort era din judeţul Dâmboviţa şi se angajase de curând pe şantierul din municipiul Giurgiu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here