Poștașul din Prahova, care reclamase că a fost tâlhărit, a ÎNSCENAT fapta. Cei 40.000 de lei pentru plata pensiilor au fost recuperați

Poliţiştii au constatat că poştaşul care reclamase că a fost tâlhărit a înscenat fapta, banii de pensii fiind recuperaţi, informează, vineri, IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

Poştaşul a reclamat iniţial că două persoane necunoscute i-au luat geanta în care erau circa 40.000 de lei, bani de pensii pe care trebuia să îi distribuie.

„Joi, 13 februarie, în jurul orei 15,00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Aricestii-Rahtivani, sat Nedelea, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violenţă un factor poştal de o geantă ce conţinea bani şi documente poştale. Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment a reieşit faptul că, deşi factorul poştal a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă, cu scopul de a acoperi o datorie”, precizează IPJ Prahova.

În urma investigaţiilor a fost recuperată geanta cu documente şi suma de aproximativ 40.000 de lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here