A murit Ion Nicolae. Boala l-a învins

Ion Nicoale, membru fondator al Partidului Social Democrat, fost președinte al PSD Titu, fost primar al orașului Titu, fost primar al oraşului Târgoviște, fost deputat în Parlamentul României, fost vicepreședinte al Consilului Județean Dâmbovița, a murit, joi, 17 februarie 2020, din cauza unei boli teribile.

„Am aflat de două ceasuri și încă nu sunt capabil să procesez vestea. A plecat dintre noi Ion Nicolae, fost primar al orașului Titu și al municipiului Târgoviște, deputat, vicepreședinte CJD. E o pierdere personală, pentru că OMUL acesta a fost un model pentru mine, prin pasiunea și vrednicia sa. A muncit toată viața și a crezut mereu că faptele bune înving orice în lume asta. Era, pur și simplu, incapabil să urască. Suflet uriaș. Ce amărăciune pe ziua asta… Odihnește-te în liniște, nea Nae!”, a scris Adrian Țuțuianu pe Facebook.

„Astăzi, ne-a părăsit pentru totdeauna domnul președinte Nicolae! Membru fondator al Partidului Social Democrat, fost președinte al PSD Titu, fost primar al orașului #Titu, fost primar al Târgoviștei, fost deputat în Parlamentul României, fost vicepreședinte al Consilului Județean Dâmbovița, domnul Ion Nicolae a fost unul dintre liderii politici care au contribuit decisiv la dezvoltarea administrativă a orasului Titu și a judetului Dâmbovița! Cei care doresc să-si ia rămas bun, il găsesc acasă, la Titu, pe strada Eroilor nr 4! Înmormântarea va avea loc joi, 20 februarie. Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Vlad Oprea, președintele PSD Titu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here