Percheziții în Caracal, la braconieri. Șapte persoane, REȚINUTE. Polițiștii au ridicat 18 ogari

Sursa foto: digi24.ro

În urma mai multor percheziții efectuate pe raza municipiului Caracal, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Olt au reținut, luni, șapte persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și braconaj.

Cele șapte persoane au vârste cuprinse între 19 și 49 de ani, toate sunt din Caracal și au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

De la domiciliile percheziționate au fost ridicate mai multe obiecte folosite la acțiunile de braconaj, dar și 18 ogari.

„Astăzi, 17 februarie 2020, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Olt, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au continuat cercetările într-un dosar penal în care șapte persoane sunt bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, precum și de încălcarea prevederilor Legii vânătorii și protecției fondului cinegetic nr. 407/ 2006 și ale Legii 126/ 1995 privind regimul armelor și munițiilor.

Astfel, în urma unor perchezițiilor efectuate pe raza municipiului Caracal, polițiștii au ridicat 18 câini ogari, 6 dispozitive de iluminat tip proiector, precum și alte obiecte despre care există suspiciunea că ar fi rezultat în urma unor activități de braconaj sau ar fi fost utilizate pentru a săvârși astfel de fapte”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În cursul zilei de mâine, cei șapte bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here