Şi-a ucis soţia după ce i-a aflat un secret murdar

William “Jeff” West, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Alabama, a fost arestat după ce şi-ar fi ucis soţia, Kat West, o femeie în vârstă de 42 de ani. Cei doi aveau o fetiţă. Oribila crimă s-a petrecut pe 13 ianuarie.

„Ştim totul! Cunoaştem în cele mai mici detalii crima, ştim ce s-a petrecut în seara aceea. Mai mult, avem şi dovezi”, a declarat poliţistul Sean Lemley, pentru presa locală.

Potrivit datelor anchetei, Kat ducea o viaţă dublă. Pentru familie şi cunoscuţi, era o mamă casnică. Pentru ceilalţi, însă, era model pe site-urile pentru adulţi, unde făcea furori sub numele de Kitty Kat West. Aceasta vindea fotografii nud pe bani grei. Şi nu erau puţini cei care erau dispuşi să plătească mici averi pentru a-i vedea trupul dezgolit.

Imagine

Soţul său, Jeff, este fost militar de profesie. Acesta lucra ca agent de pază la o unitate de învăţământ din apropiere.

Deşi a fost acuzat de crimă, bărbatul susţine că nu este vinovat. Mai mult, acesta a declarat, în faţa poliţiştilor, că soţia sa a murit din cauza băuturii. Femeia a fost găsită fără suflare de un vecin, pe trotuarul din faţa casei. Potrivit datelor din anchetă, femeia era îmbrăcată sumar, iar telefonul său mobil era lângă ea, pe caldarâm. Tot acolo s-ar fi aflat şi o sticlă de alcool.

Potrivit poliţiştilor, cei doi fuseseră văzuţi împreună, în faţa unui magazin de băuturi alcoolice, râzând, cu aproximativ 8 ore înainte ca trupul fără suflare să fie descoperit. Martorii au declarat că bărbatul şi-a lovit soţia. Momentan, nu se ştie ce anume a declanşat conflictul dintre cei doi, care s-a încheiat cu uciderea femeii. Cel mai probabil, spun anchetatorii, William a aflat că soţia sa era vedetă pe site-urile XXX.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here