Detalii ȘOCANTE în cazul băiatului de 14 ani ucis și aruncat într-o râpă

Sursa foto: stirileprotv.ro

Incidentul cu pricina s-a întâmplat în luna noiembrie 2019, însă patronul magazinului l-a prins abia în urmă cu câteva zile pe Sebastian Gaiță. Copilul de 14 ani n-a avut nici o șansă să se împotrivească adultului în vârstă de 39 de ani, care l-a obligat să parcurgă același traseu din urmă cu câteva luni și să-i arate în detaliu cum a procedat când a incendiat magazinul, scrie realitateadevaslui.net.

Sebi Gaiță l-a condus pe adultul de 39 de ani pe drumul pe care l-a parcurs împreună cu cei doi prieteni în noaptea de 26 noiembrie a anului trecut când a dat foc magazinului. Copilul era speriat însă și a încurcat de mai multe ori itinerarul parcurs, enervându-l la culme pe Dan Micnea care a crezut că este mințit, moment în care a luat un par din pădure și a început să-l lovească.

Peste 100 de lovituri a primit Sebi Gaiță, în zona mâinilor și picioarelor. După ce l-a bătut pe minor, l-a lăsat în agonie în pădure și a plecat acasă. Cuprins de teama că băiatul ar putea muri din cauza multiplelor lovituri, Dan Micnea s-a întors în toiul nopții în pădure. Acolo l-a găsit fără suflare pe Sebi Gaiță. L-a înfășurat într-o pătură pe care o luase de acasă cu el, l-a pus pe bicicletă și a mers 15 kilometri până în apropiere de localitatea Oțeleni, unde i-a aruncat trupul într-o râpă adâncă de peste 25 de metri. A coborât și a acoperit cadavrul copilului cu pământ și frunze, în așa mod cât să nu fie vizibil de la distanță.

Sebastian Gaiță a fost dat dispărut abia peste două zile, de către bunica sa, care îl creștea, singură. Părinții băiatului erau plecați la muncă, în străinătate. Polițiștii au făcut cercetări și în urma acestora au ajuns la suspectul Dan Micnea, care în primă fază nu a recunoscut nimic, ba mai mult, a acceptat testul cu aparatul poligraf, pe care l-a picat.

În cele din urmă, după ore de anchetă, Dan Micnea a cedat și a indicat locul unde a ascuns cadavrul băiatului de 14 ani. El este acum acuzat de omor calificat și riscă o pedeapsă cu închisoarea între 15 și 25 de ani.

Bărbatul acuzat de omor a postat a doua zi după incendierea magazinului, un filmuleț prin care prezenta pagubele suferite.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here