Probleme cu igiena în plină epidemie de CORONAVIRUS. Sute de blocuri au probleme cu apa caldă

Autoritatile le-au recomandat romanilor sa se izoleze la domiciliu si sa acorde mai multa atentie igienei personale, in plina epidemiei de coronavirus. Totusi, cateva mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura!

Termoenergetica SA anunta ca peste 70 de blocuri din Sectorul 3 – situate in zona statiei de Metrou 1 Decembrie – au ramas fara apa calda si caldura, din cauza unei avarii. Daca reparatiile merg conform planului, oamenii ar trebui sa aiba apa calda si caldura din nou incepand cu miezul noptii.

In plus, alte 370 de imobile au intreruperi pentru ca Termoenergetica executa lucrari programate la reteaua de termoficare din zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu si Basarabia, pana pe Pantelimon si Colentina. In teorie, si la aceste blocuri ar trebui sa se reia furnizarea caldurii si apei calde tot in cursul zilei de marti.

Nu in ultimul rand, alte peste 500 de imobile (dintre care unele blocuri inalte – n.red.) primesc caldura si apa calda “sub parametri” – adica putin sau deloc. Si acestor bucuresteni ar trebui sa li se rezolve problemele tot in cursul zilei de azi, potrivit Termoenergetica.

In aceste conditii, oamenii nu pot sa aiba grija de igiena proprie. Lipsa caldurii din locuinte le va dauna, de asemenea, unora dintre ei, riscand sa favorizeze imbolnaviri.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here