Olt: Cine este polițistul șantajist care cerea bani unei femei ca să nu publice imagini compromițătoare cu ea

Polițistul care o șantaja pe femeia de 52 de ani, din Deveselu, cerându-i bani pentru a nu publica pe internet imagini compromițătoare cu ea, se numește Laurențiu Andrei, agent la postul de poliție din localitate. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul și-ar fi creat un cont fals de Facebook prin intermediul căruia s-a împrietenit cu femeia care urma să îi cadă victimă. După ce aceasta i-a trimis mai multe materiale care ar fi putut deveni compromițătoare, polițistul a început să o șantajeze, cerându-i o importantă sumă de bani. Refuzul femeii de a da curs cererii sale ar fi dus la publicarea, pe rețelele de socializare, a materialelor care i-ar fi compromis imaginea.

În loc să-i dea banii ceruți, femeia a dezvăluit Poliției toată povestea. În urma demersului, polițiștii de la Investigații Criminale Caracal au pus la punct un flagrant delict, agentul din Deveselu fiind prins, marți seară, în timp ce primea banii de la „victimă”.

El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unei instanțe judecătorești cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here