Marian Vasile, prim-vicepreședinte PNL Olt, a DEMISIONAT din funcție și din BPJ!

Prim-vicepresedintele PNL Olt Marian Vasile a demisionat, joi, din funcțiile deținute în partid, informează OLT-ALERT.RO.

Totul s-a întâmplat în ședința Biroului Politic Județean. Marian Vasile a răbufnit împotriva politicii pe care liderul organizației, Liviu Voiculescu, o face, cu totul în afara normalității.

Contactat telefonic, Vasile a confirmat informația.

Am demisionat din funcția de prim-vicepresedinte, am renunțat la calitatea de membru al BPJ. Asta pentru că modul președintelui PNL Olt de a face politică nu coincide cu felul meu de de a face politică. Și marginalizarea mea a contat în decizia pe care am luat-o. Rămân simplu membru al Partidului Național Liberal și voi candida la funcția de primar al comunei Studina”, a declarat, pentru OLT-ALERT.RO, Marian Vasile.

Liberalul a intrat în dizgrația președintelui PNL Olt după ce, în urma deciziei BPJ, la propunerea lui Liviu Voiculescu, ca nici un reprezentant al PNL Olt să nu mai participe la emisiunile televiziunii locale Olt TV, el a ignorat această hotărâre, continuând să accepte invitațiile unor realizatori tv.

Supărarea lui Marian Vasile a explodat după ce candidatul desemnat al PNL la funcția de primar al Slatinei, Mario De Mezzo, a fost înlăturat peste noapte în favoarea lui Voiculescu, care a devenit, el, candidat la importanta funcție administrativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here