O femeie din Cluj, aflată în carantină la Arad, depistată pozitiv cu coronavirus. Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 49

Sursa foto: digi24.ro

Creşte numărul persoanelor infectate cu coronavirus în România. Noul bilanţ anunţat de autorităţi: 49 de cazuri. Ultimul caz confirmat cu coronavirus este o femeie de 45 ani, aflată în carantină în Arad. Femeia a venit recent din Italia. Autorităţile urmează să stabilează acum dacă persoana respectivă a intrat in contact cu alte persoane venite din Italia. Este al doilea caz anunţat joi de autorităţile de la Bucureşti.

„Cazul 49. Femeie, 45 de ani, este din Cluj, se afla în acest moment în Arad in carantină, este asimptomatica și urmează sa fie transferată la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara”, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Persoanele confirmate cu infecție cu COVID-19 (coronavirus) în România sunt internate în spitale din Cluj, Iași, București, Constanța, Timiș și Dolj. Cele mai multe persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 (coronavirus) sunt în municipiul București (20 de cazuri), acestea fiind internate în spitale de boli infecțioase și sub permanentă supraveghere medicală.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.556 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 13.646 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la acestă dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.921 teste. Dintre acestea, 1.873 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

Sursa: romaniatv. net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here