Monica Anisie, ministrul Educației, anunț despre ultimele măsuri legate de școală

Sursa foto: digi24.ro

Ministerul Educației și Cercetării anunță că, în contextul epidemiei de coronavirus, în perioada următoare, va organiza declarații și conferințe de presă în sistem de videoconferință.

”Noi suntem într-un dialog și cu alte persoane care vor să se alăture demersului nostru. Vom valorifica orice idee și orice soluție pentru elevi și studenți. Alături de echipa mea din minister am lucrat pentru a oferi cele mai bune soluții de învățare. Încurajez profesorii să predea online.

Pentru că suntem conștienți că nu în fiecare casă se găsește un computer, o tabletă sau internet, am decis ca ministerul să încheie un parteneriat cu Televiziunea Română, astfel încât lecțiile să ajungă și la ei, ca elevii să continue pregătirea pentru testele naționale”, a declarat Monica Anisie în cadrul videoconferinței.

Școlile sunt închise până pe 22 martie, însă perioada s-ar putea prelungi până după Paște, în contextul decretării stării de urgență în România de către președintele Klaus Iohannis începând de azi, 16 martie.

Monica Anisie a spus că școlile rămân închise până după Paște, cât e anunțată starea de urgență.

”Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a școlilor, dar în perioada de stare de urgență școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște școlile sunt închise”, a precizat ministrul Educației.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here