BBC-iștii: Ei sunt specialiștii români aflați în prima linie pe frontul de luptă împotriva COVID-19

Biologii, chimiștii si biochimiștii (BBC) sunt reprezentanții sistemului sanitar din România care se află în prima linie pe frontul de luptă împotriva coronavirusului, ține să reaminească Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România (OBBCSSR).

Acești specialiști se numără printre cei care recoltează probele biologice umane pentru depistarea noului coronavirus și cei care efectuează testele în laborator.

Autoritățile și opinia publică trebuie să știe adevărul.

BBC-iștii din sistemul sanitar, membri ai OBBCSSR, recoltează probe biologice pentru coronavirus!

BBC-iștii din sistemul sanitar, membri ai OBBCSSR, efectuează teste pentru depistarea noului coronavirus!

Biologii, chimiștii si biochimiștii din sistemul sanitar, membri ai OBBCSSR, fac parte alături de medici si asistenții medicali atât din :

– echipele de laborator pentru depistarea noului coronavirus din probe biologice umane, de ex. la Sp. de infectioase din Timisoara – dr. biolog Valerica Bica Profir si biolog Andreea Miclău si Craiova- dr. biolog Cornelia Edițoiu,
– cat si din echipele de recoltare a probelor biologice umane pentru depistarea noului coronavirus!
Avem colegi cu specialitatea medicala epidemiologia bolilor transmisibile la DSP uri, ex. județele Buzau – Nicoleta Dan si Olt – Mitrache Daniela, biolog med. sp. la DSP Caracal, Olt – care fac parte din echipa de recoltare a probelor biologice umane pentru depistarea noului coronavirus.

Felicitări tuturor colegilor biologi, chimiști biochimiști din sistemul sanitar, membri ai OBBCSSR, care se afla acum in linia întâi a luptei cu noul coronavirus!”, a ținut să spună președintele OBBCSSR, Constanța Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here