Un bărbat, infectat cu coronavirus după ce s-a întâlnit cu amanta în Italia

Sursa foto: digi24.ro

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită public, le-a mărturisit autorităţilor din nordul Angliei cum s-a infectat cu coronavirus.

Britanicul, în vârstă de 30 de ani, i-a spus soţiei că a plecat într-o călătorie de afaceri, în Marea Britanie, însă el a mers, de fapt, în Italia, într-o excursie romantică cu amanta.

La întoarcerea din peninsulă, acesta s-a prezentat la spital cu simptomele de Covid-19, iar teste au confirmat infecţia cu coronavirus. Bărbatul a rămas astfel la spital, în carantină, iar soţia crede că s-a infectat în Marea Britanie.

A crezut că are libiul perfect pentru adulter, dar nu a prevăzut amploarea epidemiei de coronavirus. Pacientul este uşurat că a reuşit să ajungă în ţară, înainte ca zborurile să fie anulate, ceea ce ar fi însemnat că ar fi avut nişte explicaţii de dat“, a scris The Sun.

Italia trece prin clipe extrem de grele în această perioadă. Numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului crește dramatic de la o zi la alta, iar medicii și asistentele sunt depășiți de situație, obosiți fizic și psihic.

Într-un videoclip făcut public pe rețelele de socializare, oameni din toate colțurile lumii au putut să vadă sacrificiul fizic al personalului medical, care se încheie cu un strigăt de ajutor adresat populației: ”Nu mai este timp!”.

Asistentă româncă din Italia: “Se moare pe capete!”

Asistenta româncă, în vârstă de 49 de ani, lucrează la un spital din provincia Milano, regiunea Lombardia, unde sunt primiți pacienți în stare stabilă. Totuși, de aici, s-a întâmplat să fie transferați către alte spitale pacienți depistați pozitiv cu coronavirus.

Atunci când este vorba despre politicieni sau fotbaliști care au intrat în contact cu cineva depistat cu coronavirus, se fac teste. Noi, cei care suntem în prima linie, nu suntem testați. E o aberație, pentru că acum fac economie pe spatele asistenților medicali. Noi am putea fi purtători de coronavirus, dar refuză să ne facă testul. Avem familii, copii acasă, putem să transmitem, iar ai noștri pot transmite, la rândul lor.

Eu am intrat în contact direct cu un medic și câțiva pacienți depistați pozitiv cu coronavirus, deși nu lucrez pe secție de COVID-19. Nu mi s-a făcut test. Mi s-a spus că nu mi se face, pentru că nu am simptome. Dacă voi febră și va începe să mă doară gâtul, atunci îmi vor face testul și mă vor lăsa acasă. Dar dacă nu, să vin în continuare la muncă“, a spus asistenta medicală româncă, pentru a1.ro

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here