Măsuri de protecție anti-coronavirus pentru polițiștii din Olt: O pereche de mănuși la patru persoane!/ FOTO

Sindicatul EUROPOL arată faptul că polițiștii din Olt care au acțiuni în stradă sunt lipsiți de cele mai elementare materiale de protecție în plină epidemie de coronavirus.

Sindicaliștii au sesizat conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, care s-a conformat: a dotat fiecare post de poliție cu câte o pereche de mănuși, o mască textilă pentru fiecare om al legii (valabilă doar două ore) și câte o jumătate de litru de dezinfectant.

Oamenilor legii li s-ar fi pus în vedere să utilizeze aceste materiale cu mare atenție (a se înțelege economie), pentru că altele nu mai primesc, potrivit sindicaliștilor EUROPOL.

Materialele de protecție cu care a fost dotat fiecare Post de Poliție din Olt, potrivit Sindicatului EUROPOL

„Ieri am sesizat conducerea IPJ OLT despre lipsa cu desăvârșire a echipamentelor de protecție pentru polițiștii din stradă.

Azi s-au conformat… au repartizat 1 pereche de mănuși pentru fiecare post de politie, 1 mască textilă pentru fiecare polițist și jumătate de litru de dezinfectant pentru toata suprafața postului de poliție.

I-a și certat preventiv, spunandu-le că altele nu mai primesc, să le folosească cu grijă.

Aveti vreo idee cum ar putea împărți cei 4 politisti de la post perechea de mănuși să le ajungă până la finalul pandemiei?!”, arată conducerea Sindicatului EUROPOL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here