Horoscop 20 martie. Fecioarele își pot întâlni sufletul pereche

O zi cu rezolvări. Am schimbat energie. Cu Soarele în Berbec ne putem duce proiectele la bun sfârșit, dar cu multă muncă și perseverență.

Vibrația zilei este 2 și se va găsi un umăr pe care să ne sprijinim.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 BERBEC

Poate se întâmplă ceva deosebit în sfera sentimentală și găsiți pe cineva cu care să fiți compatibili. Se poate să vă conversați cu rudele, ca să vă bucurați de faptul că sunteți sănătoși și poate aveți și altceva important de făcut, de vorbit.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 TAUR

O să vă îngrijiți și de felul în care arătați și de cum vă simțiți, că ați ajuns, în sfârșit, să vă prețuiți, asta înseamnă. Poate dați zor să terminați munca pe acasă, să petreceți restul timpului cu familia, cu copiii, să vă destresați.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 GEMENI

Se interesează cineva de viața vostră și o să vorbiți la telefon, în vreo rețea pe net, să știți unul de celălalt. Poate se întrevede o relație amoroasă, ceva. Se poate să fiți ocupați cu diverse activități care să vă pună creativitatea în funcțiune și să fiți la înălțime, să faceți lucruri de calitate, să vă felicite lumea pentru asta.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 RAC

O să vă găsiți un loc al vostru în cadrul grupului de prieteni și poate sunteți cei care le susțin celorlalți moralul. O să primiți confirmări, vi se dă ok-ul pentru o muncă de acasă, construiți sau reparați o locuință, ori poate o să reușiți, în sfârșit, să vă luați o mașină.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 LEU

Poate vă strângeți cu toți ai voștri la un grătar azi, mâine, mai ales dacă aveți ceva de sărbătorit și o să fie festiv.. Se poate să-i provocați la o discuție, de principiu, pe niște colaboratori care vor să lucrați împreună și aspectul financiar să fie mulțumitor, să vă îndemne să acceptați.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 FECIOARĂ

Se poate să întâlniți pe cineva pe rețelele de socializare și să începeti o relație care să vă completeze frumos, că vă ține companie. Voi se poate să vă dați acceptul pentru o colaborare, poate fi și un proiect particular și să vă aducă bani și relații, pe care le puteți folosi cu succes la momentul potrivit.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 BALANȚĂ

E posibil să faceți un video call cu prietenii pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme, să povestiți ce-ați mai făcut și să văfaceți program pentru următoarele zile și mai faceți și ceva treabă pe acasă. O să aflați o veste bună despre revenirea la sentimente mai bune a cuiva și poate e în joc relația voastră sentimentală și o să faceți tot ce depinde de voi să perfectați comunicarea.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 SCORPION

O problemă de suflet se poate rezolva, dacă o să vorbiți deschis cu persoana care v-a pus pe gânduri, ca să nu mai existe secrete între voi. V-ați putea găsi de lucru pe acasă, prin curte, să vă dați întâlnire cu prietenii doar în video, să mai faceți mișcare, gimnastică.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

Inventați și voi ceva care să vă anime, să-i încurajați și pe copii să creeze, să se joace, să vă jucați împreună. O să vă impuneți punctul de vedere într-o chestiune de afaceri și o să țineți la prețul pe care-l meritați și dacă și cealaltă parte e de acord, treceți la treabă de luni încolo. Vedeți și cum.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 CAPRICORN

Poate faceți o achiziție pe bani mulți, vă luați o casă, o mașină, mobilier nou sau altceva de care aveți nevoie. Se rezolvă o serie de lucruri, pentru care v-ați zbătut multă vreme, poate chiar ani de zile și o să treceți într-o nouă etapă de viață, poate vă căsătoriți, o să aveți copii.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

E o răscolire sufletească și dacă știți din ce cauză, puteți elimina problema. Luați legătura cu persoana și lichidați conflictul. O să câștigați mai mulți bani, pentru că vă uniți forțele cu ale unor persoane care cunosc meserie și în care aveți încredere că o scoateți la liman. Vă puteți câștiga banii.

HOROSCOP 20 MARTIE 2020 PEȘTI

O ieșire la rampă cu ceva nou v-ar scoate din starea de monotonie și v-ar imprima un optimism binefăcător. Exact de asta aveți nevoie. Voi o să aveți de luat niște decizii, care țin de viața de familie și vă mai relaxați, ca să luați o hotărâre înțeleaptă.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here