Mai mulți funcționari de la Consiliul Județean Olt, izolați la domiciliu. Tot parterul instituției, dezinfectat!

Mai mulți funcționari ai Consiliului Județean Olt au intrat, de luni, în autoizolare la domiciliu după ce unul dintre ei a călătorit cu un amic întors din Belgia. Mai mult, întreg parterul instituției, unde funcționarii au biroul, a fost dezinfectat.

Este vorba de 11 angajați de la Departamentului IT al CJ Olt. Potrivit președintelui instituției, Marius Oprescu, cu toții au intrat în autoizolare după ce unul dintre ei a adus cu mașina de la București la Slatina un prieten al său sosit din Belgia.

Mai mult: deși nici unul dintre funcționari nu prezintă simptome care să indice prezența COVID-19, tot parterul instituției, unde ei au biroul, a fost dezinfectat.

„Tuturor li s-au făcut teste și, imediat, cu toții au intrat în autoizolare. Biroul în care ei lucrează ai fost dezinfectat, dar și tot parterul instituției. Așteptăm, acum, rezultatele testelor, sperând că totul va fi bine”, a declarat Marius Oprescu.

Autoritățile din Olt au anunțat marți că numărul persoanelor din județ izolate la domiciliu este de 1.075 de oameni, iar în carantină se află 77 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here