Olt: Trei persoane aflate în izolare au fost amendate și plasate în carantină forțată după ce au părăsit domiciliul

Trei persoane din Olt care se aflau în autoizolare au fost fost amendate și plasate în carantină forțată după ce au fost prinse că au părăsit domiciliul. Peste 1200 de persoane au fost verificate de autorități dacă respectă măsura izolării la domiciliu. 

Peste 600 de polițiști și jandarmi execută zilnic misiuni de ordine publică pentru respectarea tuturor măsurile stabilite de Ordonanța Militară nr. 1/17.03.2020 și Ordonanța Militară nr. 2/21.03.2020, fiind prezenți în stradă, și aproape mereu descoperă nereguli.

În urma activității desfășurate în ultimele 24 ore, au fost verificate peste 1200 de persoane, privind modul în care acestea respectă măsura izolării la domiciliu.

Și de data aceasta trei persoane care nu au fost găsite la domiciliu, deși li se instituise măsura de izolare, au fost plasate în carantină forțată, sub pază, pentru alte 14 zile, în conformitate cu art. 7, alin. 1 din Ordonanța Militara nr. 2/2020. Suplimentar, acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.000 lei.

De asemenea, au fost efectuate 96 de verificări la societățile comerciale și persoane fizice autorizate, de data aceasta nefiind aplicate sancțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here