Imnul României a răsunat, sâmbătă, la Slatina, din megafoanele autospecialelor de poliție/ VIDEO

Imnul României a răsunat, sâmbătă, de două ori, în centrul Slatinei, din megafoanele autospecialelor de poliție și ale Jandarmeriei, iar oamenii legii au aplaudat în semn de mulțumire pentru persoanele care respectă solicitarea autorităților de a sta în casă. La cele două acțiuni a participat și prefectul județului, Florin Homorean.

Mai întâi la ora 17.00, apoi ca ora 21.00, Imnul României a răsunat din autospecialele de poliție aliniate în intersecția bulevardului Alexandru Ioan Cuza și strada Primăverii. Momentul a fost organizat în temeiul unui ordin semnat de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, în semn de mulțumire pentru persoanele care respectă solicitarea autorităților de a sta în casă și pe care oamenii legii prezenți la acțiune i-au aplaudat.

La cele două acțiuni desfășurate în Slatina a participat și prefectul județului, Florin Homorean. ”Autoritățile implicate sunt prezente și sunt pregătite să vă ajute, dumneavoastră doar rămâneți în casă!”, s-a adresat, el populației.

Potrivit ordinului semnat de ministrul Vela, acțiunea va avea loc și duminică, la aceleași ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here