Peste 700 de persoane din Olt, amendate cu peste 870.000 lei pentru că au încălcat restricțiile de circulație

Polițiștii din Olt au aplicat, pe parcursul a două zile, peste 700 de amenzi celor care nu respectă măsura privind restricționarea circulației, valoare sancțiunilor aplicate depășind 870.000 de lei.

Forțele de ordine au continuat să acționeze în sistem integrat, fiind angrenați, zilnic, aproximativ 600 de polițiști, jandarmi și militari care au vegheat la respectarea măsurilor prevăzute de ordonanțele militare.

În perioada 27 – 29 martie, au fost verificate, zilnic, în medie, 2000 de persoane, privind modul în care acestea respectă măsura izolării la domiciliu.

Pa parcursul celor două zile, atât în mediul urban, cât și în cel rural, oamenii legii au aplicat 736 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, valoarea totală a amenzilor fiind de 873.560 lei.

Totodată, au fost efectuate 89 de verificări la societățile comerciale și persoane fizice autorizate. Dintre acestea, o companie specializată în vânzare produselor farmaceutice a fost amendat cu 20.000 de lei pentru că vindea alcool sanitar la prețuri foarte mari, practicând un adaos comercial care ajungea până la 300%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here