Şofer amendat de poliţist, deşi avea actele în regulă: “Îţi iau talonul, pentru că aşa vreau eu”/ VIDEO

Un şofer din Câmpulung a fost amendat de un poliţist pentru că a refuzat să-i înmâneze actele. Bărbatul i-a arătat agentului toate actele cerute prin geamul maşinii, aşa cum este recomandat chiar de Poliţia Română în această perioadă.  Deşi toate documentele erau în regulă, tânărul a fost amendat cu suma de 1.100 de lei.

Totul s-a întâmplat în localitatea Valea Mare din judeţul Argeş. Tânărul se afla în maşină cu prietena sa, iar în momentul în care a fost oprit de poliţist i-a spus acestuia că fusese la bunica lui şi mergea să cumpere nişte cartofi. Asta scria şi în declaraţia pe care tânărul o avea completată pe telefon.

Şoferul a ripostat în momentul în care poliţiştul i-a luat telefonul.

„Chiar dacă aveţi mănuşi, aţi atins şi alte lucruri… Dacă iau coronavirusul?”, a întrebat tânărul.

„Asta e, nu mai fii aşa tupeist”, a fost răspunsul poliţistului.

Cu haina deschisă, fără mască de protecţie şi cu căştile în urechi, poliţistul a continuat să-i ceară tânărului toate actele la control: buletinul, permisul şi talonul de asigurare. Pentru că şoferul i-a prezentat toate actele doar prin geam, dar a refuzat să i le şi înmâneze poliţistului au apărut şi ameninţările.

„Te scot cu forţa dacă nu-mi dai actele, îţi dau cu spray şi ieşi singur… îţi iau şi talonul pentru că aşa vreau eu”, a spus poliţistul.

Disperat, tânărul a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Poliţistul care a preluat apelul l-a sfătuit, însă, să facă ceea ce i se spune, iar apoi, dacă este nemulţumit, să formuleze o plângere către superiori.

Într-un final, poliţistul l-a invitat la secţie. Când a ieşit, tânărul a postat pe pagina sa de facebook discuţia pe care a avut-o cu poliţistul şi a menţionat într-un mesaj că a fost amendat cu suma de 1.100 de lei.

Recomandările poliţiştilor pentru această perioadă în video de mai jos:

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here