Ziua și puzderia de amenzi în Olt. Alte peste 100 de persoane au fost sancționate pentru că nu respectă restricțiile de circulație

Nu există zi în care polițiștii și jandarmii să nu aplice amenzi de ordinul miliardelor de lei vechi, pentru încălcarea ordonanțelor militare, în special pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Ieri, oamenii legii s-au văzut nevoite să sancționeze contravențional peste 100 de persoane, valoarea amenzilor depășind 220.000 de lei.

În urma misiunilor desfășurate în ultimele 24 de ore, forțele de ordine au aplicat, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, 106 sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, valoarea totală a amenzilor fiind de 228.400 lei.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Prefectura Olt, oamenii legii au efectuat și circa 25 de verificări la societăți comerciale și persoane fizice autorizate, privind respectarea interdicțiilor instituite pe durata stării de urgență. Nu au fost aplicate sancțiuni.

De asemenea, au fost verificate peste 1900 de persoane, privind modul în care acestea respectă măsura izolării la domiciliu.

În astfel de misiuni sunt angrenați, zilnic, peste 500 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari care vegheaază la respectarea măsurilor prevăzute de ordonanțele militare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here