Disperare printre viitoarele mămici din Suceava. Acestea nu au unde să nască

Sursa foto: antena3.ro

Femeile nu mai pot merge la controale sau să nască la Spitalul Județean, care s-a transformat într-un focar de coronavirus. Femeile sunt disperate și cer ajutor, potrivit România TV.

Alina este una dintre femeile din Suceava care aşteaptă într-o tensiune maximă venirea pe lume a copiilor lor. Ea este la a doua sarcină iar în ultimele săptămâni nu a avut unde să meargă la controalele de rutină. Se roagă să fie totul bine, deşi nu ştie nici măcar în ce spital şi cu medic va naşte. Bebeluţul poate veni în orice moment, potrivit România TV.

“Sunt foarte stresată, cand mă pun seara la somn stau şi mă gândesc dacă în orice moment se rupe şi mă iau durerile. Nu ştiu unde o să ajung, nu ştiu unde o să nasc, stresul e şi mai mare cu fiecare zi care trece, nu se întampla nimic.”, a declarat Alina Lăzărescu, una dintre gravide.

Nici Elena nu a mai putut ajunge la medic, asta deşi a avut o sarcină cu probleme. Luna trecuta pe 13, am fost ultima oară la control, apoi s-a închis spitalul. Eu sunt din Gura Humorului. Aici nu mă primesc că au probleme cu tensiunea şi nu mă primesc că nu avem medici specialişti. Nu avem unde să facem ecografii, controale, nimic, absolut nimic, este totul închis.”, a declarat Elena Stiglet.

Femeile spun că soarta lor va fi decisă de ambulanţierii care vor hotărî pe moment la ce spital le vor duce să nască.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here