Accident SPECTACULOS, luni dimineață, în Olt. Un tânăr a urcat mașina-n pom! O persoană a ajuns la spital/ Imagini INCREDIBILE

Un bărbat a ajuns la spital, luni dimineață, după ce autoturismul în care se afla în calitate de pasager a fost implicat într-un accident petrecut pe Drumul Județean 546, unde mașina s-a izbit puternic de un copac. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul s-a urcat, la propriu, pe copac. Cu toate acestea, pasagerul din mașină a fost rănit ușor, fiind dus la spital chiar de șofer, care nu a scăpat teafăr din povestea asta.

Accidentul a avut loc în jurul orei 04.00, pe raza comunei Șerbănești, unde, potrivit polițiștilor, conducătorul auto nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă și s-a izbit cu autoturismul de un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul s-a urcat, la propriu, pe copac. Cu toate acestea, pasagerul din mașină a fost rănit ușor, fiind dus la spital chiar de șofer, care nu a scăpat teafăr din povestea asta.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Slatina a reieșit faptul că un bărbat, de 29 de ani, din comuna Crâmpoia, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din direcția Crâmpoia către Șerbănești, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac.

După producerea evenimentului, conducătorul auto s-a prezentat la o unitate medicală, deoarece pasagerul a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, în utma testului rezultând că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here