Fiole cu sânge, aruncate pe marginea unui drum din județul Dolj. Poliţia a deschis o anchetă

Zeci de fiole cu sânge au fost aruncate pe marginea unui drum din județul Dolj. Polițiștii încearcă să afle acum dacă sângele este uman sau provine de la animale și, de asemenea, cum au ajuns fiolele în acel loc, informează Mediafax.

Poliţiştii din Dolj au fost sesizaţi, sâmbătă, de o persoană, că pe marginea drumului, între localităţile Ţuglui şi Calopăr, sunt aruncate zeci de fiole cu sânge.

Potrivit unor surse locale, în apropiere ar fi fost găsite şi mai multe cutii cu medicamente de uz veterinar.

Poliţiştii au ridicat fiolele şi aşteaptă rezultatul unei expertize pentru a afla dacă sângele este uman sau provine de la animale.

Anchetatorii trebuie să afle şi cum au ajuns eprubetele pe marginea drumului.

“În cursul zilei de ieri, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, între localităţile Ţuglui si Calopăr, în afara părţii carosabile, au fost găsite mai multe fiole ce par să conţină sânge. Poliţiştii Serviciului Arme, Exlozivi şi Substanţe Periculoase Dolj s-au deplasat la faţa locului şi au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, materialele găsite în zona respectivă, natura acestora urmând a fi stabilită.”, a declarat, pentru Mediafax, Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru “poluarea prin evacuarea, în atmosferă sau pe sol, a unor deşeuri ori substanţe periculoase”.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here