Primăria Slatina va distribui populației, săptămânal, măști de protecție și mănuși

Populația din Slatina va primi de la primărie, cu o regularitate săptămânală, măști de protecție și mănuși. De aceleași echipamente de protecție vor beneficia și medicii de familie. Decizia a fost luată recent în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență (CLSU), întrunit într-o ședință extraordinară pentru luarea mai multor măsuri privind prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus.

Astfel, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, CLSU, condus de primaru Emil Moț, a aprobat achiziționarea și furnizarea, pe întreaga perioadă a stării de urgență, a câte cinci măști de protecție și a câte cinci pereche de mănuși alocate, săptămânal, pentru fiecare locuință din oraș. Este vorba de un efort financiar care va asigura 170.000 de măști pe săptămână și tot atâtea perechi de mănuși.

De aceleași echipamente de protecție vor beneficia și medicii de familie de pe raza municipiului.

Membrii CSLU au mai aprobat continuarea achiziționării produselor dezinfectante pe toată perioada stării de urgență în vederea asigurării permanente a acestora în recipientele montate în scările blocurilor de locatari. Este vorba de 1400 de recipiente montate care vor fi umplute cu produse dezinfectante de trei ori pe săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here