Ce spun părinții asistentei care l-a îngrijit pe Boris Johnson: „Nu va uita asta niciodată”

Foto: thenewdaily.com.au

Părinții lui Jenny McGee, una dintre asistentele de la terapie intensivă care l-a îngrijit pe premierul britanic Boris Johnson, spun că sunt mândri de profesionalismul fiicei lor, potrivit BBC.

Johnson a povestit, după ce a ieșit din ATI, că două asistente – Jenny din Noua Zeelandă și Luis din Portugalia – au stat lângă el timp de 48 de ore, în cea mai critică perioadă prin care a trecut.

Nu le pot mulţumi suficient. Le datorez viaţa”, a spus Johnson despre medicii care au avut grijă de el.

Mike și Caroline McGee vorbesc acum cu mândrie despre fiica lor.

„Știam că Johnson e la spitalul St Thomas și că a fost dus la terapie intensivă. Fiica noastră este un bun profesionist, așa că nu punem întrebări, iar ea nu dă detalii despre ce se întâmplă în spital. Ne-a spus despre asta abia după ce el a ieșit de la terapie intensivă. Ne-a spus că i s-a părut ireal și că nu va uita niciodată că l-a îngrijit pe Boris”, a povestit Caroline McGee.

„Suntem foarte mândri, evident, dar nu contează cine e pacientul pe care îl îngrijește, asta e meseria ei. Mi se pare incredibil că ea – și orice altă asistentă – poate face asta timp de 12 ore, să stea să urmărească starea unui pacient și să jongleze cu toate lucrurile cu care îi ține pe pacienți în viață, e de-a dreptul uimitor”, a spus ea.

„De-a lungul anilor, ne-a spus că munca ei e să îngrijească oameni în stare gravă și asta face pe toată durata celor 12 ore. Așa că atunci când am auzit că Boris Johnson a fost dus la terapie intensivă, era clar că la un moment dat Jenny se va întâlni cu el și îi va acorda aceeași îngrijie pe care o dă tuturor pacienților. Suntem foarte mândri de ea”, a spus și Mike McGee, tatăl asistentei.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here