Marius Iancu: România nu e plantația PNL. A început numărătoarea inversă pentru Guvernul Incompetenței

România nu plantația PNL, afirmă deputatul PSD de Olt Marius Iancu, care crede că a început numărătoarea inversă pentru Guvernul Orban, pe care parlamentarul social-democrat îl numește Guvernul Incompetenței.

Orban și miniștrii lui nu se mai pot ascunde în spatele „stării de urgență” și a situației grave prin care trece România pentru a-și face interesele mărunte, dar cam scumpe, a scris Marius Iancu pe pagina sa de socializare.

„Starea de urgență poate fi prelungită pentru a stopa transmiterea comunitară a coronavirusului, dar trebuie însoțită de măsuri medicale, sociale și economice.
1. Testarea populației
2. Transparență totală în privința informațiilor, deciziilor și achizițiilor
3. Măsuri pentru susținerea economiei și populației
4. Proiecte de investiții publice ce vor fi demarate pentru repornirea economiei
5. Măsuri urgente pentru sprijinirea agriculturii”, scrie, pe Facebook, deputatul Iancu.

Parlamentarul PSD susține că, dacă Executivul condus de Ludovic Orban nu va dialoga și colabora cu celelalte forțe politice, PSD va trece prin Parlament o lege cu zeci de măsuri pentru populație și pentru economie.

„Dacă acest Guvern refuză, în continuare, dialogul și colaborarea, PSD va vota, în Parlament, un proiect de lege care cuprinde 30 de măsuri de sprijin pentru populație, economie și agricultura.

Nu mai putem sta să vedem bâjbâielile, lipsa de idei și proiecte, modificările repetate ale ordonanțelor militare și ordonanțelor de urgență, incoerența decizionala și incompetența politică a unui Guvern care a ajuns din nou la conducere din cauza crizei provocate de coronavirus.

Dacă acest Guvern va arunca, intenționat, România în cea mai gravă criză economică, din ultimii ani, noi vom acționa în consecință.

Cinci partide parlamentare își dau mâna pentru salvarea României.

România nu este plantația PNL și românii nu sunt sclavii nimănui!”, a mai scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here