12 membri ai unei familii din Craiova, infectaţi cu coronavirus. Din ce ţară s-au întors

Douăsprezece persoane din Romanești, un cartier din Craiova, au fost testate pozitiv pentru coronavirus.

Potrivit presei locale este vorba despre membrii unei familii de romi întorși din Anglia, care ar fi trebuit să se afle în izolare.

Aceștia au încălcat mai multe prevederi legale, printre care fals în declarații și nerespectarea măsurii izolării. Mai mult decât atât, unii dintre ei au devenit agresivi la spital, transmite Gazeta de Sud.

Surse medicale de la SJU Craiova au precizat că femeile s-au prezentat cu un copil de cinci luni la spital, nefiind transportat cu izoleta. Acestea ar fi mințit și la triajul epidemiologic, completând formularul cu informații false. Ele au declarat că au venit recent din străinătate și că se află în izolare.

Femeile au mai spus că nu sunt alte persoane cu care ar fi intrat în contact. În cele din urmă, ele au recunosut că mai sunt cu încă nouă persoane acasă. Persoanele în cauză au fost transportate la spital cu o autospecială ISU, spunând că nu au nimic și că nu vor să rămână la spital, devenind violente.

Deși forțele de ordine ar fi intervenit, după ce au început să dea cu pumnii și picioarele în uși, reprezentanții poliției spun doar că pacienții ar fi fost agresivi verbal și că nu a fost dată nicio sancțiune, pentru că nu ar fi existat nicio sesizare cu privire la acest caz.

În prezent, toți membrii familiei sunt internați la spital.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here